Service & Reparation

Her er en oversigt over de mest almindelige reparationer, som vi foretager på værkstedet.
Har du spørgsmål vedrørende vores ydelser, priser på reparationer og restaureringer, eller ligger inde med andre ønsker og forespørgsler - så kontakt os på mail eller telefon.
Alle priser er inklusive lim, tråd og lakering.
Stangøje & Topøje 

Priser fra 75 kr.

Vi udskifter ødelagte øjne og du får en ny bevikling og lakering.

Vi bestræber os altid efter at finde det originale øje til stangen, og matche den originale bevikling. I tilfælde hvor dette ikke er muligt, kontakter vi dig med andre valgmuligheder.

Hjulsæde & Håndtag

Priser fra 185 kr.

Standark kork eller skum håndtag? Du vælger selv dit nye hjulsæde og bestemmer hvordan håndtaget skal se ud. Kontakt os for at få mere information om hvad vi har på lager eller kan få fra vores leverandører.

 

Ved påsætning af nyt hjulsæde, skal der evt. fjernes og udskiftes eksisterende materiale, (kork/skum/trimringe og andre dekorative materialer), fra en af enderne. Afhængig af skadens omfang ved restaurering heraf, tager vi kontakt for at finde den bedste løsning til dig.

Bund/Fightbutt 

Priser fra 100 kr.

Savner du noget mere greb om din stang så er en ny bund måske løsningen. Vi kan påsætte en ny fightbutt eller endcap, eller tilpasse din stang i bunden for at gøre den mere stabil eller kortere.