Værkstedet

Velkommen til Sportsfluen Stangværksted
 
Vi er din specialist i stangbygning. Vi bygger, modificerer og udfører reparationer på alle typer og modeller af fiskestænger. Vi tager hånd om alt fra restaurering af ældre grej til unikke løsninger efter eget ønske.​

Går du med drømmen om at få bygget en helt unik stang, tilpasset nøjagtigt dine ønsker og behov?

På værkstedet bygger vi unikke stænger, priests og krogere efter ønske. Vi foretager reparationer på skadede stænger, samt restaurering af gammelt og slidt grej.

Hos os kan du få udskiftet ødelagte stangøjer, topøjer, slidt kork eller skum-håndtag, løst hjulsæde og trevlet bevikling samt tilpasning af håndtag.

Giv din gamle eller slidte stang nyt liv, ved at restaurere den tilbage til sin, så vidt muligt, originale stand og farver, eller give den et helt nyt udseende.

Du får mulighed for selv at vælge farver på din bevikling. Vi har trådfarver tilgængelige i alle typer og farver fra ProWrap. Vi benytter kun den bedste kvalitet af kork og EVA skum til vores håndtag.

Under menuen 'Priser', finder du en oversigt over de mest almindelige reparations opgaver vi tager os af og hvor priserne starter. Alle priser er inklusive moms.

Tag et kig i vores 'Showroom', hvis du vil se et udvalg af vores custom produkter og projekter, eller ønsker inspiration til din nye stang.

Vores priser på custom/specielle projekter afhænger af hvilken type arbejde vi skal udføre samt materialerne der ønskes hertil.

Du kan kontakte os for råd og vejledning til valg af materialer eller maile os en liste med dine egne ideér og ønsker - så finder vi sammen den bedste løsning til at udforme dit unikke projekt.

Har du andre spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os.

Det glæder os at stå til rådighed.

Daniel & Christian

Ny priest?

Letvægts priest i carbon med hoved i messing, korkhåndtag og simpel bevikling. 

Ny fiskekroger/gaf?

Fiskekroger som er perfekt til brug på mindre båd eller fra kajak/hoby.